• Un inel de logodnă cu diamante. Două inimi de dragoste.
  O propunere magnifică.
 • Nimic nu țipă mai tare sau nu transmite cu totul dragostea ta către lume
  ca un inel de logodnă cu diamant. IT spune și multe altele.
 • Găsește-ți perfectul
  inel de logodna
 • Pentru o nuntă orbitoare
 • Acești cercei vor întoarce capetele și captura
  din camera oricărei femei care le poartă.
 • Design cu o atingere art deco.
  Multifuncționale, pandantivele noastre pot fi purtate în
  o varietate de moduri, permițând creativitatea în acestea
  care le poartă.
 • Aceste brățări vor face cu siguranță o declarație
  îndrăzneț dar și tăcut.
 • până la - 60%

SERVICIU CLIENȚI

client sce

SERVICIU CLIENȚI

Am vrut să vă mulțumesc pentru eficiența de care ați dat dovadă în trimiterea comenzii mele pentru un inel cu diamante care a sosit la timp. Cu toate acestea, nu am primit certificatul de 

PLATA SECURIZATA

plata secu
Puritatea

Incluziunile și neregulile sunt prezente în mod normal în diamant, la fel ca și defectele exterioare. Pentru a determina puritatea unui diamant, expertul examinează piatra la microscop de dedesubt, care vizează o sursă de lumină. Anumite incluziuni nu sunt detectabile pentru observatorul mediu și, în acest caz, numai estimarea de laborator poate determina pragul S12, care certifică faptul că defectele nu sunt perceptibile cu ochiul liber. Un grad ridicat de puritate nu înseamnă neapărat că diamantul este frumos. Într-adevăr, o mare claritate nu îmbunătățește aspectul diamantului, ci mai degrabă va determina raritatea și prețul acestuia. Se recomandă pragul SI2.

Scara purității
FLAWLESS (FL)Absența defectelor interne și externe cu o mărire de 10 ori.
INTERN FĂRĂ FĂRĂ (DACĂ)Fără incluziuni cu mărire de 10 ori; în practică, cu o dimensiune mai mică de aproximativ 5 μm. Pur. De asemenea, putem găsi aceste denumiri: Pur sub lupă 10 X ou Lupă curată (LC).
VVS1
VVS2
Incluzii minuscule foarte dificil de văzut cu o lupă de 10 X.
VVS = Incluziune (e) foarte mică (e).
VS1
VS2
Incluzii foarte mici cu greu vizibile cu o lupă de 10 X.
VS = Incluziune (e) foarte mică (e).
SI1
SI2
Incluziune (e) mică (e) ușor vizibilă cu o lupă de 10 X, invizibilă cu ochiul liber din partea coroanei. Trebuie remarcat faptul că clasificarea SI3 nu este recunoscută de laboratoarele expert (GIA, HRD, EGL; etc ...), dar este utilizată de dealerii de diamante și apare pe Rapaport. SI = Incluziune (e) mică (e).
P1Incluziune (e) foarte ușor vizibilă cu o lupă 10 X, greu vizibilă cu ochiul liber văzut din partea coroanei și care nu afectează strălucirea. P1 = Cusut 1.
P2Incluziuni mari și / sau numeroase ușor vizibile cu ochiul liber din partea laterală a coroanei și care afectează ușor strălucirea. P2 = Cusut 2.
P3Incluziuni mari și / sau numeroase foarte ușor vizibile cu ochiul liber din partea coroanei și care afectează în mod distinct strălucirea. P3 = Cusut 3.

Metoda utilizată evaluează dimensiunea, locația și vizibilitatea incluziunilor (a se vedea diagrama ca exemplu pentru un diamant rotund)