• Un inel de logodnă cu diamante. Două inimi de dragoste.
  O propunere magnifică.
 • Nimic nu țipă mai tare sau nu transmite cu totul dragostea ta către lume
  ca un inel de logodnă cu diamant. IT spune și multe altele.
 • Găsește-ți perfectul
  inel de logodna
 • Pentru o nuntă orbitoare
 • Acești cercei vor întoarce capetele și captura
  din camera oricărei femei care le poartă.
 • Design cu o atingere art deco.
  Multifuncționale, pandantivele noastre pot fi purtate în
  o varietate de moduri, permițând creativitatea în acestea
  care le poartă.
 • Aceste brățări vor face cu siguranță o declarație
  îndrăzneț dar și tăcut.
 • până la - 60%

SERVICIU CLIENȚI

client sce

SERVICIU CLIENȚI

Am vrut să vă mulțumesc pentru eficiența de care ați dat dovadă în trimiterea comenzii mele pentru un inel cu diamante care a sosit la timp. Cu toate acestea, nu am primit certificatul de 

PLATA SECURIZATA

plata secu

 

De ce să cumpărați de la Diamant-Anvers

DIAMANT-ANVERS este mândru că vă poate oferi clienților noștri o garanție a prețurilor competitive pentru achizițiile online de bijuterii. Într-adevăr, deoarece avem o fabrică proprie și o forță de muncă calificată, cu o experiență de peste 3 decenii în domeniul diamantelor și a bijuteriilor în general, putem oferi cele mai bune prețuri.
Cu toate acestea, aurul și diamantele sunt supuse unor fluctuații mari - prețul bijuteriilor poate varia ușor.
Dacă găsiți un produs de bijuterii mai ieftin în altă parte, vom face tot ce ne stă în putință pentru a încerca să corespundem cu acel preț, pentru un produs similar. Trebuie doar să ne trimiteți un e-mail cu linkul bijuteriei cu diamante la contact@DIAMANT-ANVERS.com.

Prețurile cu reducere și alte oferte promoționale pentru bijuteriile cu diamante vă vor fi rezervate pe tot parcursul anului. DIAMANT-ANVERS își propune să democratizeze această achiziție de lux, făcând achiziția de bijuterii cu diamant accesibile tuturor bugetelor și pentru toate ocaziile (declarație de dragoste, aniversare, logodnă, căsătorie, bijuterii de familie etc.)

Vedeți profilul complet al grupului Directglobe pentru a ști că avem toate mijloacele pentru a vă garanta cel mai bun preț pentru bijuteriile cu diamante din Europa fără concurență, oferind în același timp calitate și preț. Puteți conta pe grup la fel ca marile mărci din Place Vendôme care cumpără direct de la grup.

Vezi profilul complet al grupului Directglobe