• Un inel de logodnă cu diamante. Două inimi de dragoste.
  O propunere magnifică.
 • Nimic nu țipă mai tare sau nu transmite cu totul dragostea ta către lume
  ca un inel de logodnă cu diamant. IT spune și multe altele.
 • Găsește-ți perfectul
  inel de logodna
 • Pentru o nuntă orbitoare
 • Acești cercei vor întoarce capetele și captura
  din camera oricărei femei care le poartă.
 • Design cu o atingere art deco.
  Multifuncționale, pandantivele noastre pot fi purtate în
  o varietate de moduri, permițând creativitatea în acestea
  care le poartă.
 • Aceste brățări vor face cu siguranță o declarație
  îndrăzneț dar și tăcut.
 • până la - 60%

SERVICIU CLIENȚI

client sce

SERVICIU CLIENȚI

Am vrut să vă mulțumesc pentru eficiența de care ați dat dovadă în trimiterea comenzii mele pentru un inel cu diamante care a sosit la timp. Cu toate acestea, nu am primit certificatul de 

PLATA SECURIZATA

plata secu

Cum să alegi un diamant?

„4 C” (tăiat / culoare / claritate / carat): cele 4 caracteristici ale diamantelor

Qcriteriile uatre fac posibilă studierea, descrierea și apoi determinarea valorii unui diamant: dimensiunea pietrei, culoarea ei, masa și puritatea sa. Dacă unul dintre aceste patru criterii nu este cunoscut, valoarea acestui diamant nu poate fi determinată precis: sunt inseparabile. Tăierea unui diamant este aspectul cel mai influențat de munca umană, deși alegerea tăieturii depinde de forma inițială a pietrei aspre. Celelalte trei calități depind direct de modul în care natura a „modelat-o”.

Dimensiune (tăiat) Culoare Puritate (Claritate) Greutate (carate)
Mărimea unui diamant se referă la proporțiile sale și nu la forma care i se dă. Calitatea tăieturii va depinde de capacitatea diamantului de a reflecta lumina. Diamantele sunt de obicei formate din 58 de fațete, aranjate într-un raport determinat matematic, astfel încât să maximizeze cantitatea de lumină reflectată. Cele mai populare diamante sunt cele fără culoare (D). De la litera D la litera Z există o gamă întreagă de nuanțe, de la galben deschis la maro sau gri. Culoarea unui diamant este legată de prezența unor elemente precum azotul, de exemplu. Incluziunile și neregularitățile purității sunt prezente în mod normal în diamant, la fel ca și defectele exterioare. Pentru a determina puritatea unui diamant, expertul examinează piatra la microscop de jos, lângă o sursă de lumină. Greutatea unui diamant este exprimată în carate, cuvântul provenind de la roșcov, ale cărui semințe la greutate constantă au fost folosite inițial (un carat = 0.2 grame). O dimensiune considerabilă face raritatea unui diamant.