• Un inel de logodnă cu diamante. Două inimi de dragoste.
  O propunere magnifică.
 • Nimic nu țipă mai tare sau nu transmite cu totul dragostea ta către lume
  ca un inel de logodnă cu diamant. IT spune și multe altele.
 • Găsește-ți perfectul
  inel de logodna
 • Pentru o nuntă orbitoare
 • Acești cercei vor întoarce capetele și captura
  din camera oricărei femei care le poartă.
 • Design cu o atingere art deco.
  Multifuncționale, pandantivele noastre pot fi purtate în
  o varietate de moduri, permițând creativitatea în acestea
  care le poartă.
 • Aceste brățări vor face cu siguranță o declarație
  îndrăzneț dar și tăcut.
 • până la - 60%

SERVICIU CLIENȚI

client sce

SERVICIU CLIENȚI

Am vrut să vă mulțumesc pentru eficiența de care ați dat dovadă în trimiterea comenzii mele pentru un inel cu diamante care a sosit la timp. Cu toate acestea, nu am primit certificatul de 

PLATA SECURIZATA

plata secu
Cum să alegi un diamant: forma

Cele mai clasice forme sunt ilustrate aici, dar noi forme sunt dezvoltate în fiecare an. Alegerea unei forme de diamant este o chestiune de gust personal. Forma strălucirii rotunde se distinge de alte așa-numite forme fanteziste (prințesă, smarald etc.). Este cel mai clasic, cel mai universal și cel mai realizat în studiul proporțiilor sale ideale. Este adesea mai scump decât pietrele de diferite forme.

Principalele forme de tăiere a diamantului

AsscherEmeraudeinimămarchizăovalParăprințesăRadiantRundăTriunghi

Câteva exemple de forme comune:

 
Mărimea prințesei
Potrivit pentru bijuterii arhitecturale cu linii curate. Este o tăietură pătrată sau dreptunghiulară, de obicei cu 76 de fațete care asigură o sclipire puternică. O croială prințesă este mai mică și mai ieftină decât o strălucitoare rotundă de aceeași greutate. Lățimea mesei necesită o puritate bună.
Smaraldul tăia
Evidențiază frumusețea „transparentă” a diamantului. Este o mărime distinsă și sobră. Necesită diamante de bună puritate: masa trebuie să fie pură sau VVS, orice incluziune pe lateral.
 
Dimensiune ovală
Formă absolut modernă care combină clasicismul strălucirii rotunde și feminitatea elegantă a formelor mai alungite, precum cele ale marchizei și ale picăturii. Numărul de fațete ale diamantelor tăieturilor principale.

Criterii suplimentare pentru evaluarea mărimii

Roundistul

Evaluarea rondistei se referă la grosimea sa, în timp ce aspectul său neted sau fațetat nu intervine în valoarea diamantului și este alegerea tăietorului. Se folosește o scară de 8 niveluri de grosime, variind de la extrem de subțire la extrem de groasă, dar se recomandă o scară mai mică, variind de la subțire la groasă (4 niveluri, scopul fiind evitarea extremelor).

Chiulasa

Acesta este punctul inferior al diamantului, cea mai mică fațetă, care este evaluată pe o scară de 8 niveluri, idealul fiind cea mai mică fațetă posibilă. Lustruirea Această caracteristică de finisare a fațetelor este evaluată pe absența sau imperfecțiunile lucrării de lustruire, pe o scară de 5 nivele.

Simetria

Această caracteristică se referă la alinierea și poziționarea fațetelor și a suprafețelor plane. Alinierea fiecărei fațete trebuie să fie marcată și precisă, fațetele aranjate perfect unul în raport cu celălalt. Simetria este evaluată pe o scară de cinci niveluri.