• Un inel de logodnă cu diamante. Două inimi de dragoste.
  O propunere magnifică.
 • Nimic nu țipă mai tare sau nu transmite cu totul dragostea ta către lume
  ca un inel de logodnă cu diamant. IT spune și multe altele.
 • Găsește-ți perfectul
  inel de logodna
 • Pentru o nuntă orbitoare
 • Acești cercei vor întoarce capetele și captura
  din camera oricărei femei care le poartă.
 • Design cu o atingere art deco.
  Multifuncționale, pandantivele noastre pot fi purtate în
  o varietate de moduri, permițând creativitatea în acestea
  care le poartă.
 • Aceste brățări vor face cu siguranță o declarație
  îndrăzneț dar și tăcut.
 • până la - 60%

SERVICIU CLIENȚI

client sce

SERVICIU CLIENȚI

Am vrut să vă mulțumesc pentru eficiența de care ați dat dovadă în trimiterea comenzii mele pentru un inel cu diamante care a sosit la timp. Cu toate acestea, nu am primit certificatul de 

PLATA SECURIZATA

plata secu
Certificare diamant
Certificat AGSCertificat GIACertificat HRD

Pentru a putea aprecia calitatea unui diamant fără a fi un profesionist, este necesar să aveți anumite informații descrise în mod normal în certificat. Este de la sine înțeles că un certificat nu are valoare decât dacă este recunoscut de reprezentanții profesiei.

Următoarele organisme de certificare se bucură de o reputație excelentă în Europa, Statele Unite și Franța pentru acestea din urmă. Certificatul poate fi comparat cu o carte de identitate a diamantului și nu mai poate fi confundat cu altul. Se prezintă sub forma unei tipărituri pe care sunt notate caracteristicile diamantului evaluat. Vă spune măsurătorile exacte și greutatea diamantului, precum și detaliile tăieturii și calității acestuia. Specifică în detaliu toate caracteristicile diferite ale pietrei.

Certificatele servesc și ca dovadă a identității diamantului evaluat. Laboratoarele au uneori specificitățile lor, unele dintre ele vor califica proporțiile diamantului, altele nu (de exemplu pentru GIA și LFG). Unele oferă posibilitatea sigilării diamantului (de exemplu, pentru HRD și IGI), altele nu.

Termenele limită pentru certificarea unui diamant variază foarte mult de la un laborator la altul, cu un interval de 24 de ore până la câteva săptămâni. Nu există nicio lege care să reglementeze procesul de evaluare a diamantelor. Există diferențe între companii și organizații de evaluare. Skdiamant prelucrează diamante certificate și evaluate doar de cele mai respectate laboratoare de pe piață - GIA, EGL și AGS.

 • GIA - Gemological Institute of America Laboratorul GIA este standardul industrial pentru evaluarea culorii și clarității.
 • EGL - Laboratorul European de Gemmologie: certificarea EGL necesită mai puține criterii decât raportul de evaluare GIA. Sistemul lor de evaluare poate fi mai îngăduitor.
 • AGS - American Gem Society folosește un sistem de evaluare a diamantelor care clasifică tăierea, culoarea și claritatea de la zero la 10 pe o scară cu zero fiind cel mai rar și de dorit și 10 fiind cel mai puțin de dorit.

Am nevoie de un certificat?

O evaluare a diamantelor tăiate vă permite să faceți o alegere în cunoștință de cauză. Certificarea permite mai ales să le compare și, de exemplu, să aleagă între două pietre de aceeași greutate, dar de calitate diferită.

Un certificat crește costul achiziției?

Costul său poate varia de la câteva zeci de euro la câteva sute de euro, depinde de greutatea diamantului și de tipul de certificat pe care doriți să îl obțineți. Certificarea poate costa mai mult decât diamantul în sine, diamantele mai mici de jumătate de carat sunt rareori certificate.

Fiecare diamant tăiat vândut de Skdiamant.com poate fi însoțit de un raport de laborator de la GIA, EGL sau AGS, deoarece aceste laboratoare au demonstrat în mare măsură un nivel de cerință care este, de asemenea, cel al Skdiamant.