• Un inel de logodnă cu diamante. Două inimi de dragoste.
  O propunere magnifică.
 • Nimic nu țipă mai tare sau nu transmite cu totul dragostea ta către lume
  ca un inel de logodnă cu diamant. IT spune și multe altele.
 • Găsește-ți perfectul
  inel de logodna
 • Pentru o nuntă orbitoare
 • Acești cercei vor întoarce capetele și captura
  din camera oricărei femei care le poartă.
 • Design cu o atingere art deco.
  Multifuncționale, pandantivele noastre pot fi purtate în
  o varietate de moduri, permițând creativitatea în acestea
  care le poartă.
 • Aceste brățări vor face cu siguranță o declarație
  îndrăzneț dar și tăcut.
 • până la - 60%

SERVICIU CLIENȚI

client sce

SERVICIU CLIENȚI

Am vrut să vă mulțumesc pentru eficiența de care ați dat dovadă în trimiterea comenzii mele pentru un inel cu diamante care a sosit la timp. Cu toate acestea, nu am primit certificatul de 

PLATA SECURIZATA

plata secu

Garanție - 30 de zile

Garanție de restituire a banilor în cazul returnării în termen de 30 de zile de la data primirii bunurilor.

Întregul scop al site-ului este de a vă sprijini în alegerea dvs. de a realiza o achiziție de cunoscători. Satisfacția dvs. trebuie să fie la sfârșitul acestui proces.

Garanția de 30 de zile vă oferă o garanție de „satisfacție a rambursării banilor”, care se aplică celor care optează pentru plata pe măsură ce comandați. Pentru cei care aleg plata după prezentare, garanția de 30 de zile nu se poate aplica, deoarece există plata numai după acceptarea prealabilă.

* Garanția de 30 de zile este mai extinsă în termeni de timp decât dreptul de retragere de șapte zile prevăzut de articolul L. 120-20 din Codul consumatorului, care se aplică de drept, pentru a vă oferi timp de gândire și timpul de pregătire pentru întoarcere.

Procedura și regulile de urmat:

1. Notificare în scris către Diamant-Anvers.com prin e-mail sau fax înainte de returnare.

2. Reveniți la Diamant-Anvers.com în termen de cel mult 30 de zile calendaristice de la data primirii.

3. Sunteți responsabil pentru costurile asigurării de expediere și returnare. Vă recomandăm să trimiteți prin poștă recomandată sau declarată de La Poste:
- Expediere înregistrată cu confirmare de primire asigurabilă până la 450 € (nivelul R3 va fi specificat la expedierea coletului);
- Trimiterea în valoare declarată asigurabilă de la 450 până la 5000 EUR.
Valoarea declarată este un sistem de expediere securizat cu indicarea valorii declarate (= valoarea compensației de către La Poste în caz de pierdere) care necesită ambalaje specifice care au primit aprobarea VD N ° 601 / DAD (plic de plastic) pe care îl puteți obțineți la Diamant-Anvers.com la cerere sau la un alt profesionist local.

4. Pentru diamantele certificate, sigiliul trebuie lăsat intact (= închis). În cazul în care sigiliul a fost deschis, rambursarea va fi efectuată după verificarea conformității cu calitatea trimisă și în caz de îndoială numai după recertificare și după deducerea taxei de recertificare. Pentru diamantele nesigilate, rambursarea va fi efectuată după inspecție pentru a respecta calitatea trimisă.

5. În cazul unei returnări din motive de nerespectare sau nemulțumire justificată, rambursarea va fi de 100%.
În cazul returnării din alte motive decât neconformitatea, de exemplu doar pentru că v-ați răzgândit, este dreptul dvs., costurile de expediere vor fi deduse din rambursare